5. srpna 2014

Vystoupení v Gongu

Sbor současných a bývalých členek Gruniku za doprovodu koncovek.

Dne 5.5.2014 se uskutečnil v multifunkční hale Gong v Ostravě koncert Ivy Bittové s názvem Zvon, kde byly představeny za doprovodu Janáčkovy filharmonie Ostrava všechny písně ze stejnojmenného CD, v němž mladší i straší děvčata ze souboru nazpívaly ke dvěma písním vokály. Na koncertě pak kromě těchto dvou písní zazpíval sbor současných a bývalých členek Gruniku několik písní ze souborového repertoáru za doprovodu tradičních koncovek.




Pro přiblížení atmosféry koncertu uvádíme pocity některých účinkujících:

Radka Boháčová

Opět moc příjemné setkání s Ivou Bittovou. Koncert jsme si moc užili a doufám, že nebyl poslední.

Michal Ficel
Můj pocit je takový, že to všechno tak nějak hezky plynulo a v pohodově (veselé) atmosféře jsme propluli až ke krásným vystoupením. Bylo krásné stát na podiu s Ivou Bittovou a s tak skvělým orchestrem.

Vendula Kotková
Jsem moc ráda, že jste mi dali možnost s vámi zpívat na pondělním koncertě. Byl to skvělý zážitek a věřím, že to tak nevnímám sama. Na všech šlo vidět, že si to pořádně užili a zanechalo to v nich silný dojem.

Markéta Fucimanová
Byl to krásný zážitek! Taková koncentrace talentu, vkusu, radosti a pohody sršící ze všech zúčastněných stran se málokdy vidí...

Veronika Šalamounová
Byl to absolutní zážitek. Energie čišící z té muziky, z hudebníků a z Ivy člověka unese a omámí a zároveň jím vibruje, že se nemůže přestat pohybovat, takže cítí něco mezi malátným opojením a naprostou excitací. Atmosféra byla nezapomenutelná, děkuji Vám všem, mohli bychom, prosím, někdy znovu?

Anna Ficelová
Ten večer se odehrálo něco, na co jen tak nezapomenu. Ve vzduchu jsem cítila soustředění účinkujících, v prostorách sálu se nesla nádherná hudba a zpěv, a mnou proudila směs pocitů napětí, nervozity a euforie, která ve mně při potlesku po poslední písni zůstala ještě dlouho. Děkuji za možnost byt malou součástí tohoto koncertu.

Žádné komentáře:

Okomentovat